BLUE NATIVES

BLUE NATIVES
HELPT ORGANISATIES VERANDEREN
VAN RECEPTIE TOT DIRECTIE

De beste ideeën of de mooiste strategie slagen écht als de organisatie in staat is om duurzaam te veranderen. Dit duurzaam veranderen gebeurt als iedereen betrokken is en medewerkers voelen dat ze ‘moeten’, ‘kunnen’ en ‘willen’ veranderen*. Iedere collega heeft immers een eigen proces waar hij of zij doorheen gaat en dit bepaalt de mate van gedragsverandering en dus ook het uiteindelijke resultaat van de duurzame organisatieverandering. Blue Natives helpt in samenwerking met changemanager.nl om deze duurzame verandering ‘evidence based’ te bewerkstelligen.

Bron: Metselaar, Cozijnsen, van Delft (2016) Van weerstand naar veranderbereidheid. Over willen, moeten en kunnen veranderen.

duurzaam veranderen blue natives

AANPAK: IN ACHT STAPPEN NAAR EEN DUURZAME VERANDERING*

duurzaam veranderen blue natives bart

Kotter, J. P. Leading Change. Boston: Harvard Business School Press, 1996

DUUR

Een vliegende start naar verandering? > 1 Dag!
Samen met het managementteam kijken we naar de stappen die nodig zijn voor de veranderende organisatie. Op basis van de 14 factoren die invloed hebben op veranderbereidheid brengen we de uitdagingen in kaart. Zo ontstaat er een mooie basis waar de organisatie mee aan de slag kan.

Evidence based aan de slag? ca. 4 -6 weken
We begeleiden het verandertraject met een kick off (de vliegende start naar verandering) en doen een fact based 0-meting van de veranderbereidheid van de teams. Na de uitkomsten ligt er een panklaar advies met interventies om de veranderbereidheid te vergroten.

Meer hulp nodig?
Veranderen gaat niet van de ene op de andere dag. In samenwerking met changemanager.nl staan er verandermanagers klaar om het verandertraject te begeleiden. Changemanager.nl staat voor verandersucces. Changemanager.nl helpt je om complexe veranderingen succesvol door te voeren. Voor verandermanagers die van A t/m Z met je meedenken.

Scroll naar boven